Velemenyek

 

Abszolút célirányos nyelvvizsgafelkészítés, minden órára Zita alaposan felkészül, sok kiegészítő szöveggel, feladattal. Hétről hétre éreztem, hogy jobban megy és ez hatalmas erőt adott a folytatáshoz. Zita nagyon kedves, bátran lehet kérdezni. Nem csak középfokú szintű olasz tudást, hanem önbizalmat és sok tanácsot, bátorítást is adott. Hihetetlen magas szinten beszéli a nyelvet és ismeri a kultúrát, és nem utolsó sorban jól ismeri a nyelvvizsga követelményeit. (Szilvi)

Hatásos és intenzív oktatás, de nagyon jó. Beszéd és szókincs centrikus, ami nagyon fontos és így bátrabban, magabiztosabban mer az ember beszélni. (Zsófi)

Kedves Zita! 
Nekem szuper volt minden egyes óra, nagyon sokat segítettél. Ha megint lesz hosszabb Bp-i tartózkodásom, jelentkezem!  Azóta - Neked köszönhetően - bátrabban merek megszólalni Olaszországban. Én a munka mellett, hobbiból, az olaszok, az ország, az Életrzés miatt tanulom a nyelvet. (Kriszti)

Csak ajánlani tudom a Tanárnőt, bármilyen szintre gyorsan el lehet jutni a segítségével, vagy nyelvvizsgára/érettségire felkészülni.  Az órákon nagyon érthetően mond el mindent, és olyan módon, - sokszor játékos formában - hogy nagyon hamar mindent meg lehet tanulni , legyen szó nyelvtani részről vagy szókincsről. Az órák nagyon színesek, sok forrásból dolgozik , ez szerintem sokat segít. Ami szerintem még fontos és jó dolog, hogy a Tanárnő rendkívül jól ismeri Olaszországot, a kultúrát, az ottani életet az ország különböző területein. Mindenkinek ajánlom! (Dóri)

Egy másik tanárnőnél kezdtem az órákat, ezután találtam rá Zitára. Az első óra nagy megkönnyebbülés volt, végre egy kedves, dinamikus, motiváló tanár, aki mellesleg perfekt olasz. Nagyon jó hangulatú, változatos órák, egy pillanat alatt elröppen a 90 perc. (Anna)

Nagyon érdekesek és hatékonyak mind az óraid mind a házifeladatok. Nagyon tetszett, hogy hangsúlyt fektetsz a stabil nyelvtani alapokra és a sok beszédre és az olasz kultúra is jelen van az órákon. (Kata)

Kemény volt a felkészülés (nagyon sok volt a házi feladat, szükség is volt rá), de megérte, nemcsak a 90 százalékos nyelvvizsga eredmény miatt, hanem a magabiztos olasztudás miatt is. Engem Zita olasztudása és az olasz kultúra iránti lelkesedése fogott meg főleg. (Linda)

Rengeteg helyen és szinten tanultam már több idegen nyelvet is, de olyan lelkes, felkészült és barátságos tanárral, mint Zita, még nem találkoztam. Egy hosszú és fárasztó munkanap után is izgatottan és örömmel mentem az órákra, utána pedig szívesen büszkélkedtem az aznap tanultakkal.
Kezdetben az olasz nyelvtanulás célja számomra csupán annyit volt, hogy a következő olaszországi nyaralás során én rendelhessek egy étteremben, vagy kérhessek magamnak egy fagylaltot. Ám Zita hozzáállása és személyisége végérvényesen meghozta a kedvem az olasz nyelvhez, így amikor véget értek az órák a kezdő szinten, biztos voltam abban, hogy folytatni szeretném, ráadásul Zitával :).
Zita az olasz nyelv mellett az olasz kultúrát is nagyon jól ismeri, így az országgal, helyi szokásokkal, és a nevezetességekkel kapcsolatban is bátran kérdezhettük.
Hálás vagyok, hogy nála tanulhatok. (Roberta)